02

West London Townhouse renovation

A full refurbishment of an elegant Grade II, garden square 6-storey townhouse in Holland Park, including a new mansard loft and two-storey conservatory.  Our busy clients have lived in the house for 10 years and had previously obtained planning permission but the project was never realised.

 They aspired to create a beautiful guest suite at the top of the house, with Barn doors, a luxurious brushed copper bath and Bisazza tiles, creating a haven of relaxation. The idea was to also replace the existing conservatory with a new clean lined structure, as well as breathe new life into the family areas.  The client was clear that she wanted the project to be carefully planned and prepared to minimise the time on site and ensure that the family would be in their new house for Christmas. 

 To ensure a smooth process, a full team of consultants were appointed, ensuring the project budgets, timetables, planning and party-wall processes were run transparently and efficiently without any issue or stress to the client.  Works are due to complete on time in December 2017, for a fantastic Christmas in their enlivened spaces.