02

Traditional refurbishment in Barnes

The Search Team found our client a lateral flat with views of the river, close to her grandchildren in Barnes. Having previously lived in a period property in Chelsea, there was significant work to be done in her new home to re-create the more traditional features that were lacking in the developer’s finish.

 We worked closely with our client’s favoured contractor; overseeing the interior design of the project, the timeline (which was a big priority), passing on the client’s design preferences to the contractors, as well as helping her with the final move and dressing of the property. 

 The flat underwent a huge transformation with detailed joinery fitted throughout, new bathrooms, a new kitchen, dropped floor levels, AC and new radiators, fresh paintwork and new ironmongery and cornicing.